L’educació ambiental és una eina bàsica per difondre coneixements, valors i actituds de respecte vers el medi natural i el nostre entorn directe.
Per aquest motiu, Siboc ofereix una seguit d’activitats adreçades a tots els nivells educatius i també per a tots els nivells de formació de la ciutadania:

Tallers a l'aula

Els participants, des del centre educatiu, adquiriran coneixements relacionats amb diferents temàtiques ambientals relacionades amb el currículum escolar, sempre a través de la pràctica i l'experimentació.

Veure el catàleg de tallers

Sortides guiades

Els itineraris es realitzen per l'entorn urbà i natural més proper perquè els participants descobreixin, a través de l'observació directa, el patrimoni natural i històric que els envolta.

Veure el catàleg de sortides

Cursos temàtics

Els cursos temàtics s'adrecen a estudiants universitaris i a la ciutadania en general interessats en ampliar i aprofundir en temes relacionats amb el medi ambient i la biodiversitat d'una manera pràctica.

Veure el catàleg de cursos

Totes les activitats, tant els tallers com les sortides, estan adaptades a diferents nivells educatius per treballar els continguts inclosos al currículum escolar i assolir els objectius proposats per a cada etapa.